Portfolio

Portfolio

Denna portfolio går inte i alfabetisk ordning utan mer som en kronologisk ordning i livet. Många av bilderna är till salu ifall ni vill ha någon av dessa som en tavla i ert hem. Kontakta mig för önskemål angående storlek och material så får ett pris av mig.


This portfolio goes in a chronological order like life. Most of the images here are for sale as prints. Please get in touch with me for prices if you are interested in purchasing a print as prices vary depending on size and materials used.


Copyright ©2008-2020 Skaraborgsfotografen Kimmo Lundahl All rights reservedWedding


Låt oss föreviga er viktiga dag. All vår utrustning är portabel för att kunna ljussätta även på plats. Med ett gäng bröllop bakom oss så ser vi till att allt fungerar efter era önskemål.


Note:

None of these images are available as prints

Maternity


Varför inte låta oss föreviga din graviditet och första tiden med barnet. Vi kan komma hem till er eller så kommer ni till våran studio. Utomhus eller inomhus spelar ingen roll.


Note:

Some of these images are available as prints.

Kids and family


Barn växer upp fort. Se till att fånga deras uppväxt och charmen i deras olika åldrar. Vi kan komma hem till er eller om ni hellre vill ha porträtt i studion. Kan dock säga att med den erfarenheten vi har så är barn i vissa åldrar tryggare i sitt hem än i studion med massa farliga blixtar m.m. Finns två saker man som vuxen inte styr över. Sina barn och vädret ;)


Note:

Some of therse images are availavle as prints

Events in life


Låt oss ta dina eller dina barns dopbilder och studentbilder. Varför inte bilder innan balen eller om ni vill fånga nån annan livshändelse som är viktig för er.


Note:

None of these images are available as prints

Portraits


Varför inte ta vackra bilder på dig själv. Eller din familj. Eller ni som par. Har fortfarande efter alla år inte hört någon som ångrat sig över att ha låtit oss skapa nåt vackert tillsammans mer er.


Note:

Some of these images are available as prints

Models and fashion


Varför inte leka modell för en dag. Vi tar oss tiden och går igenom önskemål. Eller du som driver en butik. Låt oss hjälpa dig med bilder till din verksamhet. Vi har kontakter med både modeller, stylister och makeupartists i olika prisklasser. Har du fastnat för gymmet så varför inte ge dig själv en present för din ambition. Har du något annat du vill berätta i bildform till världen eller för att ha till dig själv. Tveka inte att ta kontakt.


Note:

Some of these images are available as prints

Cosplay and fantazy


Vi kommer till din halloweenfest eller något event som ni håller i. Smink och annat får ni stå för men vi förevigar det arbete ni lagt ner på er själva. Antingen i grupp eller du som enskild.


Note:

Some of these images are available as prints


Cars and girls


Om du har världens snyggaste bil hemma så gör en tavla till dig själv. Eller om ni vill ha en tavla/kalender till er klubb. Om du bara har ett motorintresse och vill stå modell med en snygg bil så har vi dom kontakterna också. Allt är möjligt i vår värld.


Note:

Some of these images are available as prints

Art in nature


Naturbilder i sin enklaste enkelhet.


Note:

All of these images are available as prints

Animals


Varför inte låta oss ta en bild på din bästa vän.


Note:

All of these images are available as prints

Products and other work for companies


Låt oss hjälpa dig med produktfotning. Vi klarar av allt från smått till mellanstorlek. Antingen i din verksamhet eller om du vill ha bilder till din hemsida. Ett proffessionellt utseende är oerhört viktigt för att  företag ska utvecklas. Vi tar även redaktionella bilder. Bilder på din personal eller bilder på era produkter.


Note:

None of these images are available as prints

Events and conserts


Vi kommer och tar bilderna på ditt event. Har ni ett band och behöver ha bilder för er marknadsföring så löser vi det med.


Note:

None of these images are available as prints

Fineartnude


Vill börja med att säga att detta galleri visar en form av naken bildkonst. Den mänskliga kroppen har avbildats på många sätt lika länge som människan har funnits. Vissa gillar det och vissa gillar det inte alls. Vi på skaraborgsfotografen gillar det och därför vill vi också visa vad vi kan bidra med i just denna konstform. Ofta handlar det om känslan. Eller att leta efter kroppens linjer och kurvor med ljus och skugga. Denna del av att avbilda kroppen på ett vackert sätt är en stor del i våran verksamhet. Och förhoppningsvis så fortsätter det att vara en stor del.


Om du är intresserad av detta och tycker att det är vackert så tveka inte. Eller om ni är ett par så kom ni också. Många om inte alla har fått en egoboost efter att de sett det färdiga resultatet. Och vi känner som delaktiga i det en oerhörd stolthet. Om du tänker att min kropp inte duger så har du fel. Vill påstå att just denna form av konst också kräver olika kroppar och former. Vi har fotat de flesta. Både smala och runda. Unga och äldre. Vältränade och soffliggare. Hur du ser ut spelar mindre roll. Finns alltid ett sätt att avbilda just dig vackert!


Note: Some of these images are available as prints

All of skaraborgsfotografen and photographer Kimmo Lundahls images and media are ptotected by ©copyright. All rights reserved© 2007-2020